2024-01-07 306 瀏覽
哇,今次去到西貢呢家餐廳,正!嗰個ABLT toast食落去真係有層次感,番茄爆漿,新鮮得嚟,搭上滑嘟嘟嘅牛油果醬,幾啱口味,仲有個微微辛辣嘅洋蔥,真係幾開胃,食落去完全停唔到口!🥑 冬蔭功大蝦意粉就唔使提啦,啖啖意粉掛住濃郁嘅湯汁,辣度啱啱好,唔會嗌救命咁辣,個煎蝦又彈牙又香脆,好足味!再講講個沙冰,雜莓乳酪同牛油果味兩款都好正,雜莓酸酸甜甜,當個天氣熱嘅時候,真係飲一啖咁消暑得嚟提提神,解渴!🍧 嗌完街口又熱,即刻覺得舒爽哂!點可以少咗咖啡啦,個Cappuccino真係夠曬水準,奶泡幼滑,咖啡本身香濃得黎唔苦口,係即刻提提神嘅好選擇,我實會推介俾朋友。西貢呢邊散步打後,真係要過嚟感受下,同狗狗仔享受下這個悠閒嘅好地方!🐾