終於試到呢一間老字號嘅扒房😋中午嚟到全場爆滿👍🏻如果唔想白行一趟,記得book位📝就算全場爆滿,店員亦都好有禮貌,好有熱誠❤️佢哋係家族生意,所以佢哋做嘢特別上心👍🏻同老闆佢哋傾完計後真係覺得呢間餐廳係好值得我哋再去👍🏻[下次要再帶屋企人去🤭]佢哋最注重❣️第一就係衛生❣️第二就係食物質素你唔會想像得到佢哋嘅廚房係非常非常乾淨😱✨佢哋做嘢真係一絲不苟👍🏻要比10個like ❤️🔥美國極佳級厚燒肉眼扒(限定供應)2人~$780(呢塊扒燒得非常香而且好有牛肉味👍🏻真係要推薦❗️大理石脂肪紋多,肉質鮮嫩,肉味濃👍🏻所以係輕輕用鹽調味已經非常吸引~美國prime最高級別肉眼扒,全美國只有2%獲此評級😎)🔥美國極佳級厚燒牛小排(每日限定5份)$380(厚燒牛小排坊間真係好少有,牛小排油脂分布細密,肉質鮮嫩,牛味更濃,呢塊牛小排我哋叫咗Medium rare…佢哋好成功鎖住肉汁,外面燒得好香⋯真係扒中極品)不得不介紹❗️佢哋餐廳除咗牛扒出色之外佢哋家族喺瘋牛症時期仲創出《花膠扒》😱直到現時~佢哋嘅花膠扒好受客人歡迎,每塊都好厚,處理好之後再真空處理比客人選擇👍🏻佢哋仲有Michael師傅佢哋自家製嘅XO醬~限

終於試到呢一間老字號嘅扒房😋
中午嚟到全場爆滿👍🏻
如果唔想白行一趟,記得book位📝
就算全場爆滿,店員亦都好有禮貌,好有熱誠❤️
佢哋係家族生意,所以佢哋做嘢特別上心👍🏻

佢哋最注重❣️第一就係衛生❣️第二就係食物質素
你唔會想像得到佢哋嘅廚房係非常非常乾淨😱✨
佢哋做嘢真係一絲不苟👍🏻要比10個like ❤️

🔥美國極佳級厚燒肉眼扒(限定供應)2人~$780

🔥美國極佳級厚燒牛小排(每日限定5份)$380

佢哋仲有Michael師傅佢哋自家製嘅XO醬~限量供應🤫

❣️佢哋嘅主廚Michael師傅加上佢嘅仔,對餐廳嘅食品要求非常嚴格,見佢哋嘅廚房乾淨到係有潔癖嘅程度😂⋯⋯嚟呢度用餐可以話真係非常放心🫶🏻

• 美國極佳厚燒牛小排
  • 美國極佳厚燒肉眼扒