2023-12-16
今日黎到呢間店,真係一場味蕾嘅旅行喎!🍽✨一落座,啲菜色彩繽紛,賣相一流,已經令我心癢難耐。首先啲燒肉,賣相巧奪天工,質感而且唔係膩口,啲肉質嫩滑,燒得啱啱好,外層微焦香脆,肉汁喺口中爆發,係咁滲透到每一粒味蕾,正到不得了。🥩🔥啲海鮮令我驚喜,尤其係啲扇貝同蟹腳,新鮮得嚟,煮得啱啱好,口感爽滑,彈牙彈牙嘅。🦐🐚海鮮嘅鮮甜味道,完全無需要太多調味,本身已經美味得可以。仲有,啲蔬菜都好過癮,清新解膩,同啲肉類好夾,胡羅卜絲爽口又甜美,包菜嘅鮮嫩就令人一啖再啖。店員服務態度親切友善,環境都幾舒適乾淨,喺享受美食嘅同時,仲可以好好放鬆,真係幾好。同朋友聚會嚟,呢度絕對係個不錯選擇。食物上嚟速度都算快,唔使等太耐,個個都可以邊傾計邊嘆美食,滿足滿足!下次有機會,我一定會再嚟試下其他招牌菜式,希望下次嘅體驗可以同今次一樣完美!👍🍲🥳