招聘中
薪金面議
21天前
$16,000-$19,000
月薪
餐廳: 千両 (希慎廣場)
資訊:

又到一年一度媽媽媽👩嘅生日飯,今年已經冇咗半價優惠啦,得翻七折咋,雖然係咁,我哋都照食,如果再低過七折,我好大機會放棄。。。銅鑼灣呢一間質素非常穩定,尤其是壽司飯唔會太濕(unlike mk moko one)!服務態度非常好👍🏻👍🏻!待應好貼心,特登安排有迴轉的卡位😍😍今次食得真係好飽!食咗我最鍾意食嘅北海道海膽,唔係次次都有㗎,鮮甜度非常高,仲食咗我最鍾意嘅大吞拿魚腩,入口即瀋!講多少少啦,我自己就覺得大吞拿魚腩已經夠晒好食,唔需要食特大,因為特大太油!鍾意食有筋嘅應該要適中吞拿魚!開心大發現發現火焰火🎆🔥炙大吞拿魚仲好食,外脆內軟!火🔥炙魚背我每次一定會叫~因為佢嘅幼稚搭唔到非常平均,唔會太油,燒完之後咁唔會太韌!真係有水準!其實我奉勸鍾意食三文魚腩的朋友一句,快啲轉食油甘魚腩!真係食過返尋味!而且係自助餐嗰度大食大喝,我情願去呢一間有高質素嘅壽司🍣店俾250HKD,食到咁飽咁靚咁好味嘅一餐晚餐!

銅鑼灣呢一間質素非常穩定,

金目鯛
北海道海膽