2022-04-29
星期日晏咗起身,直接午餐,同朋友喺呢間餐廳食嘢吹水,點知中伏,牛油果蝦沙律,咬落去蝦不新鮮!!食咗一半就冇食,我朋友見到個樣都唔想食,所以佢完全冇食到。叫咗個青瓜牛柳粒,牛柳粒好似食緊(硬嘅香口膠),真心好難食!伏食咗個帶子菠菜意粉ok !埋單,價錢同食物不成正比,心諗冇下次,之後同朋友周圍行吓,肚痛就嚟,返到屋企又屙又嘔,,最少屙咗8次,第日睇醫生,醫生話我腸胃炎!依家終於好啲,我可以得閒打食評!我覺得好唔抵,難食唔緊要,食到我腸胃炎好辛苦,餐廳叫我報食環,叫我去消委會投訴,叫我睇醫生,就係咁!餐廳不承認我的投訴,問我點樣證明係佢哋啲食物令到我腸胃炎,態度差,只是敷衍我,叫我睇醫生,所以大家揀菜式小心啲餐廳經理話已聯絡分區經理,,叫分區經理聯絡我,過咗几日都未有回音,我只好打食評!..
食咗個帶子菠菜意粉ok !