2020-04-21
去完Aeon入貨.。真係有啲攰😅就唔煮啦,午餐同老公喺 宇晴匯商場食埋 😝😝見到呢間拉麵店好吸引 ,午餐仲好多選擇喎 😆入去之前店員都為我哋探熱,役情期間,做多一步大家安心一啲😌😌一坐低 店員即刻送咗兩個口罩同一支洗手液畀我哋,真係好窩心呀 🥰🥰午市套餐都好多選擇一我揀咗 set餐 元拉麵加叉燒炒飯 ,老公揀咗 網燒雪花牛扒定食 ,叫多支白葡萄碳酸 日本直送,好有日本feel,拉麵湯底 一啲都唔油 ,但又很濃郁 ,湯底掂!拉麵都唔錯 ,加上笋片 味道很夾 🍜🍜叉燒炒飯亦都很乾身 夠香口 ,但就油咗少少 🤏網燒雪花牛扒定食有驚喜 🤩🤩賣相一百分 ,網燒紋非常靚,食慾大增 ,仲有炭燒味濃沃 五成熟剛剛好 👍👍👍配飯一流 ,跟埋沙律同麵豉湯㖭 😬😬而且塊扒非常厚 感覺很抵食呀 估唔到屋企附近商場細細都有如此高質嘅日本拉麵店😌😌而且食物種類仲好多添 回頭指數非常高呀👍
叉燒炒飯亦都很乾身 夠香口 ,但就油咗少少 🤏