2013-02-06 669 瀏覽
本身想食煲仔飯, 但這個冬天不太冷... 行下行下見到泰城就入左去。食泰菜必叫我至愛 - 生蝦, 本來友人見佢舖仔細細有d擔心..但我完全唔怕..最好佢唔食, 我食哂tim.. hahaha! 生蝦都幾新鮮爽口, 個sause 都幾好食!! 唔錯唔錯! pa c u 泰式抄河.. 河粉大大塊, 唔係香港果d普通河粉, 值得一讚! 只係味道淡左少少, 我要自己加調味. 串燒 - 雞+豬, 個satay 唔夠濃... 可能我重口味啦.. 但都ok的飛天通菜, 佢係抄得唔老的! 因為色水好靚, 只係本身d菜有少少老.. 而且唔夠辣.. 一d都唔飛天但整體都ok的! 全店都係泰國人主理, 有禮貌, 而且有椰汁西米糕送!!

生蝦都幾新鮮爽口, 個sause 都幾好食!! 唔錯唔錯!
2013-02-01