2018-03-03 917 瀏覽
今晚8點45分同3個朋友,共四人去食放題!環境一般,都算清潔。入座後,個侍應問我地食單點定係放題,喺冇比餐牌我哋之下,我問佢放題有啲乜嘢,佢就幫我地入機話我哋揀咗放題,選了每人$2xx嗰個,最平嗰個,咁我哋算啦! 但個侍應態度極差!食物質素一般,蝦是急凍的,所以肉質差!牛肉一般,但還是都有鮮味,最好選醬油,因為鹽味一般!其他食物質素尚可!但我們不是太晚到,但任飲嘅飲品如雀巢檸檬茶、忌廉、芬達及支裝蒸餾水也沒有,只有可樂!仲要係我們問為什麼仲未黎已落單的飲品才告知我們沒有!仲要話你唔選可樂就冇嘢飲啦!未夠60分鐘,就有個侍應吹我哋埋單,話我地就黎夠鐘食完,但我哋仼食30分鐘…依間野d侍應勁唔掂,態度極差!嘢食同飲品冇又唔出聲,不會再去食!