2006-11-27
一行八人來打邊爐.九十八蚊一位包湯底.任食兩個鐘.唔算貴.食物選擇一般.唔算好多.連打邊爐必食既牛柏葉都無.失望!食物:上等材料.丸類絕對唔係一般街市貨.海鮮新鮮.餃類好味.炸魚皮.魚腐都好得.食物值得一讚!但所有既食物味都只得一種味:藥材味!湯底:好難頂.好重藥材味.清湯底勁多薑.蒜頭.當歸.紅早同人參.好臭.可能我唔鐘意藥材味.唔明白點解咁濃既藥材湯底叫清湯底.有D比人呃既感覺..藥材味令每一件食物都無哂原本既味.感覺好差.服務:惡劣.話明任食兩個鐘.但落一次ORDER要35分鐘先有野食.仲有四十五分鐘先夠鐘又叫你落LAST ORDER.叫左又要等三十分鐘先有野食.等得耐都算.成晚又勁漏單.叫左好多野食都無黎到.問D亞姐永遠都係叫你問經理.問個經理又唔理我地.感覺上佢地似拖我地野食.任食兩個鐘.咁樣食法.好唔公平囉.我仲見到好多人都係咁.好多人食到發脾四.我地都食得好唔開心..總括:我唔會再幫襯.湯底難食.又唔比野人食.未夠鐘又叫你走.態度惡劣..過份!
食物選擇一般.唔算好多.連打邊爐必食既牛柏葉都無.失望!