2013-10-16 271 瀏覽
自從搬離荃灣之後, 已經好耐冇幫襯過, 今日嚟開呢頭, 其實又唔係專登嚟食, 係周圍都開始人多, 要等位, 就諗起呢度應該會有位, 於是就返嚟呢度食~果然仲有大把位, 仲比我地2個人坐卡位tim~食物都係果d, 冇新選擇, 不過見咁耐冇食, 可以食返以前成日食果d, 睇下佢有冇進步到先? 鱆紅魚壽司要跟餐+$3先有, 見佢原價都要大幾蚊, 而我地又鍾意食, 所以兩個餐都加呢款~鱆紅魚比平時食開的更紅, 唔知係佢呢度燈光唔夠, 定真係咁紅噹噹? 但食落又冇乜問題, 都算幾新鮮, 而且d飯又細細舊, 可以一啖放哂入口~ 雞扒烏冬雞扒依然係浸林哂, 又冇乜味, 但烏冬的配菜唔同咗, 由鳴門卷變咗做冬菇仔, 半只熟蛋變咗做温泉蛋, 味道都叫OK啦~ 豬軟骨烏冬同上面一樣, 只係換咗做豬軟骨, 一樣係林到唔駛咬, 不過D肉就老咗少少~ 凍奶茶又甜又冇味 熱檸水檸檬冇味雖然佢呢度D食物麻麻地, 但响荃灣區要搵食, 呢間都可以係一個選擇, 因為荃灣實在太多人, 但求有位坐, 又唔食到你有事就算~

果然仲有大把位, 仲比我地2個人坐卡位tim~

鱆紅魚壽司
鱆紅魚壽司