2020-05-27 962 瀏覽
尋日同同事去食lunch。環境都幾得意, 有一幅俾人畫晝同留言既牆 (滿晒架啦) 我嗌咗石頭鍋飯, 佢地嗌咗五花肉飯 & 牛仔骨飯。石頭鍋飯黎先, 好食既, D 料好多, 個石鍋好夠熱, 黎到有飯焦, 好正!! 再黎五花肉飯, 份量好多, 女同事食唔晒再過多5分鐘, 牛仔骨都未到, 同事餓到扁咗。問staff 話整緊 (我地覺得佢根本就漏單, 無理由咁耐), 再過多10分鐘左右先到。食身方面, 係好食既 因為我無食晒個石頭鍋飯, 問staff 要咗個外賣盒($2), 點知我走果陣唔記得拎, 當然哩個係我既失誤。離開唔夠15分鐘 (我真係有睇時間架) 返再去, 佢話丟咗, ! 我俾得錢要個飯盒, 裝起晒d 野, 你地唔覺得個客會返黎拎? 嚴重d 講, 你地係丟咗我既個人物品, 你地仲係明知果樣我要, 唔通我俾錢買垃圾咩?!! 你地連15-30分鐘時間都唔留?!?! 個staff 仲要連句唔好意思/ sorry 都無架 哩間餐廳, 係好食, 如果同事有興趣我亦會再黎, 不過今次經驗真係極差!!!
尋日同同事去食lunch。
環境都幾得意, 有一幅俾人畫晝同留言既牆 (滿晒架啦)
我嗌咗石頭鍋飯, 佢地嗌咗五花肉飯 & 牛仔骨飯。

再黎五花肉飯, 份量好多, 女同事食唔晒

食身方面, 係好食既
個staff 仲要連句唔好意思/ sorry 都無架

2020-05-19