2023-10-08
餐廳不論環境佈置及菜式名都充滿玩味性,食物更係有內涵兼有賣相,難怪係人氣打卡食店😌🌟記住,期望愈大,失望愈大…雞翼($69)雞翼熱辣香脆,味道有啲似英文字母快餐店雞翼,配蜜糖芥末醬好惹味😌🌟瑞士名物芝士火鍋($298)芝士火鍋伴有牛扒、西蘭花、蝦、薯仔及法包粒,配料蘸滿溫熱芝士同食,入口帶芝士鹹香,更有拉絲效果,芝士控記得要試😌🌟你有個大頭蝦飯桶朋友($168)大頭蝦好大隻,蝦身啖啖肉,蝦頭更有好多蝦膏;risotto混有菇粒,口感creamy😌🌟香蕉朱古力奶昔($56)奶昔入口幼滑,香蕉、朱古力及奶味並重,味道只係微甜,感覺較健康😌🌟放心無咩杏仁味好香的杏仁焦糖薰綠茶($46)入口的確無乜杏仁味,但有一種甜甜香氣,解膩一流😌🌟是是但但($90)睇名唔知係乜,但其實係Oreo雪糕窩夫,窩夫香脆且朱古力味濃,配奶蓋、Oreo雪糕及餅碎同食,真係食唔停口,推薦💯
🌟記住,期望愈大,失望愈大…雞翼($69)
🌟瑞士名物芝士火鍋($298)
🌟你有個大頭蝦飯桶朋友($168)
🌟香蕉朱古力奶昔($56)
🌟放心無咩杏仁味好香的杏仁焦糖薰綠茶($46)
入口的確無乜杏仁味,但有一種甜甜香氣,解膩一流😌
🌟是是但但($90)