2024-03-27 585 瀏覽
俾錢買難受 有蟲仲要食到一肚氣本身住開寶琳,見到呢間餐廳咁闊落,所以特登試吓佢既lunch。我點左一個酸菜魚薯粉+芒果soda,飲品好快就上,但係酸菜魚薯粉都等咗好耐,起碼20分鐘。以11:45呢個鐘數 間舖都得1/3人 嚟講 速度算慢。 味道方面還好,無論飲品定薯粉都算好食,但係食食吓發現入邊有蟲,叫侍應嚟問,佢都冇任何解釋,直接收咗佢,換過份就算。以$77呢個價位,我expect食物既衛生應該做好啲,餐廳入邊仲有啲烏蠅飛來飛去,食得唔舒服😵‍💫埋單嗰陣,想同經理反映下衛生問題。不過其侍應話經理唔係度😐 話已經換個碟比我,講到我好似想R著數咁。講真唔係講時間我都寧願唔食埋單換下一間。佢哋處理嘅態度敷衍了事 只係係咁叫我出去埋單。咁嘅服務態度真係好食都冇下次。
俾錢買難受 有蟲仲要食到一肚氣

味道方面還好,無論飲品定薯粉都算好食,

咁嘅服務態度真係好食都冇下次。
酸菜魚薯粉