📍Dear Neighbour🔍#happytreats_saiwan #happytreats_yellow⭐️食物:7/10⭐️CP值:7.5/10-🍳All day breakfast $90炒蛋香滑🥚煙肉香脆🥓蔬菜亦新鮮🥬全部食物質素都中上~最有記憶點係蒜蓉包,蒜味超級重,外脆內軟🥖-🍝Homemade pasta (羅勒芝士忌廉意粉) $65意粉煮得幾好嘅,al dente口感不錯!但係調味來講就冇乜特別,都係普通芝士同忌廉既味道,唔算特別香濃😗不過意粉每一日都有唔同嘅款式,而且性價比幾高☺️-☕️Ice drip coffee $60唔係太識品評咖啡🤣但咖啡豆味超級濃郁,呢杯對我來講偏酸偏苦,可能啱重口味咖啡控~-✅Overall: 食物質素唔錯,而且老闆超級有heart,會好細心咁介紹食物同飲品,亦會同你傾遊行抗爭💯環境唔錯幾清幽,裝修行極簡風格,feel到老闆有用心設計🌿 .

📍Dear Neighbour
⭐️食物:7/10
⭐️CP值:7.5/10
🍳All day breakfast $90
☕️Ice drip coffee $60
All day breakfast
Homemade pasta (羅勒芝士忌廉意粉)
All day breakfast
Homemade pasta (羅勒芝士忌廉意粉)