2022-06-22 1076 瀏覽
四月份食過這間店,覺得唔錯,而且人流都唔太多,舒舒服服 享受一餐午餐。雖然食物種類唔太多,但都可以接受。但六月份再去, 竟然超多人, 好似旅行團一樣, 坐位亦十分 逼夾 , 根本沒有跟足社交距離 。食物種類亦變得好低级, 提供 一盤 蒸蛋, 一盤 粟米, 一盤 有些好似 矮瓜的食物, 樣貌十分 醜陋, 我沒有嘗試。仲 有一盤雞扒, 樣貌都唔好看白雪雪的,我都沒有食,食物種類似兩餸飯,仲有個牛腩條炒長通粉,但牛腩條 好韌 ,但都比食客 搶曬,因為超多人,所以要等 補給,才可以取到些食物,連 沙律吧都畀人搶曬, 超誇張。 我都是第一次去酒店食半自助午餐,好似打仗一樣。但因為食物種類超低级和唔掂,所以都食了很少。以這個價錢,雖然唔太貴,但如果 食物似兩餸飯,我就 唔會再幫襯, 寧願加多少少錢,去别處食,好過。
但因為食物種類超低级和唔掂,所以都食了很少。
2022-06-08
5 分鐘 (堂食)
午餐