2015-02-26 384 瀏覽
我同細佬就share左呢個Moon Shadow,賣相似香蕉船,可自選3個雪糕球,附上brownie同焦糖脆皮香蕉,brownie個人認為太甜,香蕉幾好味!但就落錯單,本身叫strawberry chessecake,但最後黎左strawberry表弟自己一個叫左個flower blossoms,可自選6個雪糕球,點知眼闊肚窄食唔哂,但佢話幾好食嘅,但份量啱2-3人。其餘3個人就叫左呢個royal tea set share,上層係自選口味6個雪糕球,中層係4款小甜品,包括 綠茶芝士蛋糕、檸檬忌廉泡芙、果仁蛋糕及藍莓奶凍,泡芙內層用了檸檬忌廉頗特別,而下層係3款鮮果, 包括哈蜜瓜、提子及士多啤梨。呢個tea set包2杯自選飲品,我地就揀左桃茶, 客人可自由調較甜度,自行加入香桃糖漿於蜜桃茶內, 幾特別!總括而言吒個幾抵幾好服務方面,樓面得一個人,完全唔夠人手,執野落單搬枱埋單全部由一個女仔包辦,根本做唔切,要客人係咁等
Moon Shadow
份量啱2-3人。
Flower Blossoms
加入香桃糖漿於蜜桃茶內, 幾特別!總括而言吒個幾抵幾好
Royal Tea Set

2015-02-25
5 分鐘 (堂食)
Moon Shadow
Flower Blossoms
Royal Tea Set