2022-12-11
三年前疫情前曾經去過呢度食自助餐,但估唔到三年後再嚟可以差咗咁多,食完完全唔知自己食咗啲咩嘢,屋企人一路食一路彈,真心覺得自己今次完全帶錯左佢哋嚟食自助餐。除非你係超級鍾意食生蠔,諗住可以一個人食一打,如果唔係我真心覺得佢嘅質素連大X樂都不如。6人食左$2400左右,平均$400。但換黎全個自助餐係得4款熱食,4款凍海鮮,生蠔,外表唔吸引嘅魚生、壽司。極生燒牛扒,甜品只得兩款蛋糕,兩款果撻 ,兩款布甸。有一半係難食嘅。特別有幾樣食物係非常差,紅豆沙係水豆分離😵。芒果布甸全無芒果味。中湯淡如水。焗麵包布甸,上面係麵包,下面係焗蛋,味道奇怪。另一樣係餐廳人手只得4位,他們工作包括執枱,切牛扒,拎生蠔,眼見同一位職員放生蠔上枱轉頭切牛扒,同時處理生熟食物。飲品亦只有每人一杯。餐廳11月份係做半自助餐,包一主食,但12份突然轉回全自助餐,但自助種類同11月份食評眼見一樣,如果一早知道餐廳已改為全自助餐一定不會訂座,只怪自己預訂前沒有致電查詢。
6人食左$2400左右,平均$400。
飲品亦只有每人一杯。