2020-06-21
第一次review獻比呢間...今日嚟本身想叫Set B,但佢竟然話無「蝦蟹粥」同埋「花菇花膠皇」,仲主動話換成牛肉鍋同set A都有嘅蟹皇翅🌚 咁就緊係改番做Set A...🍽食物:其實質素係ok 無咩野彈,可以係下面嗰兩樣令我感覺好差,overall rating高唔到。👅味道:樣樣都普通,個飯都無咩特別,但個「牛肉卷」同「炒野菜」好鹹,講完。😂 😩貌相:正正常常嘅唔講,但一開始個碟「蟹皇翅」係嚇親我... 個貌相同街邊食碗仔翅無分別,個container仲要甩埋色😟 另一樣係舊壽司包到好醜,有紫菜就睇到佢啲功力,仲要塊紫菜係lum曬唔脆。🤢服務:好精彩嘅服務,終於明白點解唔加一,係有原因㗎... 上完食物都未有餐具,當舉手叫Waitress個陣望咗幾次當見唔到,直接同番嗰個waitress攞對筷子個陣,佢話:「一陣先 我要帶客」,但明明我身後係門口一個客都無🙂。佢就話:「咁我依家攞比你」,偷懶我明白但講個虛構嘅藉口我真係呆咗😂。其實坐係走廊位但每次舉手都比人無視好耐先有人嚟,仲有啲不愉快但算啦我都廢事打🥱。總括嚟講,食物中等,可以一試但唔會回頭,就算回頭都唔會嚟荃灣呢間。父親節打
總括嚟講,食物中等,可以一試但唔會回頭,就算回頭都唔會嚟荃灣呢間。父親節打算食好啲但食到一肚氣,相信呢個價錢比多少少會有更好選擇🤩!