2020-12-16
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍦 𝕃𝕒𝕧𝕒 ℂ𝕙𝕠𝕔𝕠 ℂ𝕒𝕜𝕖 HKD88 @ 🌟 HABITŪ table 《👽食神大媽食甜品》⠀.⠀👽 飯後搵餐廳食甜品,見到佢有位,加上連鎖應該一定程度無問題。但整體黎講,味道呢就尚算係不過不失嘅心太軟,但係。。。唔係大大媽手腳慢所以D雪糕好似相中咁嘅狀態哦,而係一上檯已經係溶曬變成一攤野咁。。。不論質感定係視覺上,都真係幾趕客哦。🤷♀️ 仲要本身係寫明配 salted caramel 雪糕,點知埋單後先黎講話無貨得雲尼拿,唉,真係無下次。🙁.⠀👽#foodieauntie尖沙咀⠀👽#foodieauntie甜品.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂..📍尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期低層地下B142號舖⠀☎️ +(852)3572-0846.
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
.⠀