‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🇻🇳 𝗩𝗶𝗲𝘁𝗻𝗮𝗺𝗲𝘀𝗲 𝗗𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿 @ 🌟 Fûhn 《👽食神大媽食越南菜》⠀.👽 大媽選擇試呢間主要因為見到好評,但試完後就滿頭黑人問號 🙄 可能當日撞正廚房跑馬呱。。。🤣.💁‍♀️ 圖片展示美食:扎肉牛湯檬粉 HKD 58雞絲雞湯金邊粉 HKD 65豬頸肉紙米卷 HKD 52牛油雞翼 HKD 48.🍜 𝗩𝗶𝗲𝘁𝗻𝗮𝗺𝗲𝘀𝗲 𝗦𝗮𝘂𝘀𝗮𝗴𝗲 & 𝗦𝗵𝗿𝗲𝗱𝗱𝗲𝗱 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗣𝗵𝗼🚁 你知道直昇機開動是甚麼聲音的嗎? 🤷‍♀️天呀!呢個唔係叫做鮮,係鹹呀!一路食一路越來越口渴!🙎🏿‍♂️ 救命!完全食到思考唔到唔識評論啦!腦裡面淨係諗到:#中伏 🤷‍♀️ #鹹到要洗腎 🤢.🥬🐷 𝗥𝗶𝗰𝗲𝗽𝗮𝗽𝗲𝗿 𝗥𝗼𝗹𝗹𝘀 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗡𝗲𝗰𝗸 𝗠𝗲𝗮𝘁正常豬頸肉係主角,但起呢度原來係配菜,因為塊菜先係主角!🤦‍♀️ 假如正件嘅面積係10,咁塊豬頸肉應該只有1!!!無誇張,真係好離譜!唉。。。🙎🏿‍♂️.🐔 𝗗𝗲𝗲𝗽 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗕𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗪𝗶𝗻𝗴𝘀呢個係唯一正常嘅一款食物,叫做尺寸正常,調味正常。雖不驚艷,起碼正常。.

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

扎肉牛湯檬粉
雞絲雞湯金邊粉

豬頸肉紙米卷

牛油雞翼

成餐飯食後感只有一隻字:唉 🤦‍♀️(大媽做錯左乜嘢要咁對我?!🤷‍♀️)

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂

📍 佐敦彌敦道380號香港逸東酒店LG樓3號舖
☎️ +(852)2264-3828
15 分鐘 (堂食)