2023-06-29
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🌞 R̥ͦe̥ͦf̥ͦr̥ͦe̥ͦs̥ͦh̥ͦi̥ͦn̥ͦg̥ͦ S̥ͦu̥ͦm̥ͦm̥ͦe̥ͦr̾ D̥ͦr̥ͦi̥ͦn̥ͦks̥ͦ @ 🌟 Lucky 綠《👽食神大媽愛飲嘢》.💁♀️ 圖中展示飲品為:手打西檸橙 HKD 36西瓜檸檬菠蘿果汁 HKD 38.🌞 水果茶、果汁,絕對係夏日透心涼好選擇!大媽一定要同大家介紹呢一間位於油麻地,使用真材實料、唔用劣質材料充撐嘅果汁專門店!佢嘅果汁全部百分百無添加糖漿,用新鮮水果同蔗糖自家手工製作架!.👀 餐牌有非常之多嘅選擇,令到大媽選擇困難症,每一種水果口味都想試,一定要試曬勻曬咁多款口味先滿足。😋.🍊 大媽今次特登揀咗佢嘅新出品「手打西檸橙」😍 超鐘意呢度嘅果汁,因為有真·果肉攪拌而成,非常健康又美味!再加上香水檸檬味道清甜,製作緊嘅時候,仲會聽到店員用個錘仔一下一下咁樣去敲碎個檸檬,令到佢香氣四溢 🍋.🍉 可以自選口味嘅果汁令大媽感到又滿足又健康,大媽選擇由三款自選水果組成嘅「西瓜檸檬菠蘿果汁」🍍 款款都係新鮮嘅水果,又清新開胃,超級適合夏天,好好消暑呢!🌞.😋 其實千金難買真材實料,仲要無添加糖漿。大家行到熱熱地記得黎試下呀,超消暑呢。.📍 油麻地彌敦道525-
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖中展示飲品為: