2021-04-28 164 瀏覽
呢間黃店burger都bookmark咗好耐,見好多人都話好高質,今次終於去咗試😍💛!我哋去嘅係大角咀分店,喺奧運站/巴士站落車後行一陣先到,就係喺勁多餐廳嘅美食街入面~小店地方唔大,都算有幾多款burger可以揀,食物質素真係唔錯🤤,全部嘢都係即整熱辣辣上枱,推薦!.▪️至尊漢堡 $95▪️勁過巨無霸嘅漢堡😱😂,真係要分開兩層食先得🤣,最面個層先食煙肉、蛋、芝士同牛,簡直係食肉獸嘅最愛😂!蛋好出色,唔會乾爭爭,啲蛋汁流落芝士同牛到,超級邪惡😍!而底個層感覺又唔同,芝士同牛嘅面有菇同炒洋蔥,再夾埋生菜同蕃茄又係另一種食法咁,好fresh🤤 成個食完真係超飽超滿足,大食嘅你要試吓!▪️和牛漢堡 $82▪️選用咗草飼120日嘅和牛,當然會比至尊漢堡嗰塊牛高級啲,食落都會juicy啲、更香牛味😍,再加上炸洋蔥絲、翡翠苗、芝士同芝麻醬,呢個配搭都幾新鮮!▪️吉列黃金炸蝦 $38/5隻▪️炸蝦都幾大隻,炸得超脆😋 仲要凍咗少少食都依然好好食!▪️蕃薯條 跟餐▪️漢堡+$33可以轉套餐,有蕃薯條同汽水。蕃薯條份量都幾多,我哋兩個人share食先啱啱好食晒!幼幼哋嘅蕃薯條新鮮炸好,熱辣辣正呀!

▪️至尊漢堡 $95▪️

▪️和牛漢堡 $82▪️

▪️吉列黃金炸蝦 $38/5隻▪️
炸蝦都幾大隻,炸得超脆😋 仲要凍咗少少食都依然好好食!

▪️蕃薯條 跟餐▪️
  • 至尊漢堡