餐廳: 譚仔三哥米線 (荃新天地2)
資訊:

2021-08-10 168 瀏覽
有時去到一啲地區諗唔到食咩時都會食譚仔三哥,譚仔三哥勝在分店多,價錢平,味道又唔差今日放假係屋企附近行下,行行下都夜啦廢事再返屋企煮野食,所以又黎左食譚仔三哥依家譚仔三哥又有素食湯底食,可以比我得閒食下素今日揀左素蕃茄湯底腐竹芽菜同埋豆卜仲嗌多左個小食,口水三素係我嘅最愛口水三素有冬菇豆卜同雲耳,配埋口水辣汁好惹味,上面仲有少少芝麻同花生,看似微不足道,但就令成個口水三素錦上添花只係略嫌個汁濃味左少少,食豆卜時因為佢已經索曬啲汁,所以會有少少過咸
依家譚仔三哥又有素食湯底食,可以比我得閒食下素
今日揀左素蕃茄湯底腐竹芽菜同埋豆卜
仲嗌多左個小食,口水三素係我嘅最愛
2021-08-02