2017-02-22 4228 瀏覽
又有同事快將離職,臨別秋波,一班同事去食散水飯。近近地就book咗係金鐘嘅呢間日本餐廳食lunch。金鐘不嬲食嘢唔平,食一餐閑閑地都過$100。今日特別日子貴啲都冇所謂啦。餐廳裝修走高格調路線。簡約得來又帶點型格。由於地方闊落,同隔離枱有一定距離,傾計時唔會嘈住隔離。感覺唔錯。餐牌設計感覺時尚 Lunch都有好多定食選擇。有選擇困難症嘅朋友就慘啲啊喇平時日本餐廳都可以食到刺身雜錦飯、牛肉烏冬、天婦羅等食物,所以我就點左Kokomi便當,試一試佢哋嘅signature定食便當嘅presentation好靚有魚生,玉子蛋,炸蝦丸,燒鯖魚,炸甜薯再配黑松露飯!一睇就忍唔住要開餐啦特別鍾意松露飯,好香,炸甜薯煙煙銀銀非常美味。炸蝦丸外面有一層薄薄嘅杏仁片非常香口。百幾蚊食咁多野都算物有所值!呢餐食得好開心,最後要祝同事前程似錦!

餐牌設計感覺時尚
1988 瀏覽
Lunch都有好多定食選擇。有選擇困難症嘅朋友就慘啲啊喇

便當嘅presentation好靚

百幾蚊食咁多野都算物有所值!

呢餐食得好開心,最後要祝同事前程似錦!
2017-02-22
午餐