餐廳: 永年士多 (寶城洋樓)
資訊:

2018-09-16 323 瀏覽
由中學嘅時期已經開始食永年 每日嘅lunch都係排晒長龍 個陣佢仲係舊鋪車房嘅裝修 但係食到而家依然覺得咁好食雖然而家裝修左係舒服左但無可否認價錢亦都貴左感覺份量都少咗 不過佢哋嘅車仔麵最重要嘅靈魂個辣汁依然保持左水準 繼續令我食佢地嘅原因 如果大家真係第一次食建議試小小辣先 因為佢嘅辣真係唔係講笑 但同時亦都會令人食上癮 令到佢個湯底非常正!!!!推薦嘅餸有雞翼豬腸豬紅蘿蔔同埋紫菜雖然車仔麵食紫菜係有啲嘥錢 但因為永年嘅辣汁太好食 每一啖紫菜都索晒啲辣味 正啊
推薦嘅餸有雞翼豬腸豬紅蘿蔔同埋紫菜
三餸車仔麵
2018-09-07
8 分鐘 (堂食)
三餸車仔麵