2020-11-24 122 瀏覽
喺銅鑼灣鵝頸橋街市後邊嘅一條小巷,隱藏住一間由後生仔👦🏻👩🏻主理嘅cafe☕️要有,呢度日頭係Cafe🍵,夜晚就變咗bar 🍹& shisha 🚬lounge,無論裝修同擺設都好有style,有室內、亦都有室外嘅座位,可以帶埋狗仔嚟都得,仲有多個打卡位📸.原本對於主攻飲品🍹嘅店舖嘅食物,都唔會有太大期望,但係點知反而有驚喜🤩,叫左個蟹膏蟹肉🦀芒果🥭夏威夷飯🥙配柚子汁同燒安格斯牛肉🥩蓋飯,兩個飯都有水準,比起一般喺cafe食到嘅算係唔錯😋.另外飲品笑咗菠蘿🍍果餞冰茶同情人芒果🥭冰茶,將芒果雪成冰🧊,幾有心思.另外佢哋仲有多款味道嘅shisha,我就揀咗lady,呢個係有玫瑰茉莉茶底🌺🌸,聞落勁香,食完飯再叫返杯嘢飲🍹,加個shisha喺度chill下都幾正😌

另外佢哋仲有多款味道嘅shisha,我就揀咗