2009-01-19
面對著一大堆意大利文既餐牌,同友人都笑說嗌野食既時候只可以話「This, this, this and this。」果然係,食完都將d菜名忘記得一乾二淨。幸好有樣衰地影左相。頭盤嗌左個類似pancake既物體包住蘆筍,番茄仔同一d 火腿。淡淡地幾得意既味道。Pizza就係一個眼見有火腿、番茄仔(比較普通,不過番茄仔okay鮮甜)、菇(okay香),tomato sause。餅底薄而脆,好地道!食落夠飽而唔覺滯。Pasta 就嗌左個海鮮大雜匯配扁個隻意粉Linguine。可能海鮮關係,感覺濕左少少。但番茄味的醬都okay夠味。海鮮唔算太多沙,不過亦唔算太新鮮。飲水要收錢,可以揀distilled water 或有氣個d。最後試埋甜品,waitress姐姐推介 tiramisu ,上檯再淋左d酒,酒香唔夠,清新同好light sponge cake。無乜mascarpone既味。隔離檯兩男一女的外籍食客齋嗌三個大pizza,感覺好似開心d。因為其實講真得pizza係有特色d。其他唔算出色。三個女仔食埋單$547。以上點既野都okay夠食。環境大致同一般soho區餐廳差唔多,不過感覺靜d,o
果然係,食完都將d菜名忘記得一乾二淨。幸好有樣衰地影左相。
三個女仔食埋單$547。以上點既野都okay夠食。
環境大致同一般soho區餐廳差唔多,不過感覺靜d,okay適合談情。因為鋪頭比較細,少檯。
所謂live music係位大叔播電子琴既錄音,然後自己fill in 幾粒音,再加自己唱下咁,算係咁啦,無謂要求太高,齋播碟又悶到嘔既。唔算太pro。
應該唔會再去喇。
雖然服務環境大致okay,因食物著實無甚驚喜。(可能太mean的comment。)
一次就算。