2023-01-16 145 瀏覽
👦🏻:今日嚟到呢間餐廳食咩好啊?👧🏻:今日我放工超級肚餓啊,所以一定要叫多啲嘢食!起碼要一個涼拌,一個主菜、一個甜品啦😋(⊃。•́‿•̀。)⊃━✿✿✿✿✿✿正經的雞被撕👉🏻其實係手撕雞黎🙌🏻平時食開嘅手撕雞都係用麻將撈嘅。我第一次食用麻辣醬汁撈嘅手撕雞😆麻麻辣辣!非常開胃🌶️愈食越過癮(⊃。•́‿•̀。)⊃━✿✿✿✿✿✿老壇酸菜魚👉🏻繼續食辣,唔好俾佢停!肯定要叫酸菜魚。每一台都會叫㗎但係就可以揀大辣👅我哋兩個都係超級鍾意食辣㗎 !越來越興奮越來越過癮🐟好彩佢啲先魚片好入味👍🏻(⊃。•́‿•̀。)⊃━✿✿✿✿✿✿雨露均沾 👉🏻好有意境嘅菜式。其實就係紅糖糍粑😋我超級鍾意食紅糖糍粑!好似好難喺普通餐廳度食🥹佢啲黃豆粉多到滿寫🥰煙煙韌韌甜甜地😎我真係超級鍾意食‼️
👦🏻:今日嚟到呢間餐廳食咩好啊?
(⊃。•́‿•̀。)⊃━✿✿✿✿✿✿正經的雞被撕
(⊃。•́‿•̀。)⊃━✿✿✿✿✿✿老壇酸菜魚
(⊃。•́‿•̀。)⊃━✿✿✿✿✿✿雨露均沾