餐廳: 白咖喱公司
資訊:

因為唔想搭枱,11點幾去呢間沙爹王副線食lunch,諗住佢唔係平價街坊茶餐廳唔使搭枱,因為一般茶記以外既普通餐廳,正常都係唔使搭枱。其實就算連鎖茶記,都唔使搭枱的。之前食過旺角分店覺得幾好味,同樣叫麻辣白咖哩米線,今次唔知點解好淡無咩味。當清淡d。食食下無啦啦侍應叫個男士坐我對面,同我講聲都無直接叫佢坐我對面。其實我係為左唔想搭枱,先唔食茶餐廳專咁遠登行過來食,平時沙爹王都唔使搭枱。如果要搭枱唔會來食的。依家先知原來呢間白咖喱公司定位係一間普通街坊茶餐廳。好彩無再加錢叫咖啡,即刻快快扒埋啖麵起身走就算,如果唔係差不多成百蚊一個lunch仲要搭枱,食茶記咁好唔抵。建議佢同茶餐廳一樣寫返清楚,繁忙時間需要搭枱。

2024-05-25
午餐