2018-05-20 908 瀏覽
Pepperonis Pizza & Cafe環境:👣👣食物:😋態度:😊😊性價比:👍埋單450-500蚊(一個意粉,一份扒,一杯野飲)本來book黎同友人慶生既,不過⋯⋯環境方面,睇落有情調,但坐低就勁多蚊,有滅蚊燈唔開,結果我受左不少皮肉之苦。食物方面:肉醬意粉,佢配埋蒜蓉包比我,但蒜蓉包唔叫好食,然後肉醬意粉ok既,只係蕃茄醬太酸姐。肉眼扒,我點既時候佢話唔係肉眼,唔係西冷,我指住餐牌,佢既意思係:總之就西冷啦。我照點,5成熟,上到枱,牛肉乾硬化,又係煲湯d湯渣既口感。然後d薯條完全係未炸熟🙄。野飲叫左杯mocktail,味道唔出眾,好平凡。態度方面真係不得了!bk枱時我打去話要bk,佢話無,我問即係一向都無得bk?(因為之前weekend去係話full booking)佢恍然大悟話:哦,您要bk之後,您想bk幾時。(您覺得我夜晚7點打黎bk即晚然後5直接問今晚仲有無位?)去到既時候,有位英文女侍應招呼我地,然後我問佢杯mocktail入面有乜野時,另一個好無禮貌既男侍應走黎搭嘴,即席表演翻譯,但又譯錯🙄心諗,可唔可以一位serve我地就算⋯⋯偷聽到另一枱點白酒,問搭嘴男侍應3隻白
Pepperonis Pizza & Cafe

環境:👣👣
食物:😋
態度:😊😊
性價比:👍
埋單450-500蚊(一個意粉,一份扒,一杯野飲)

本來book黎同友人慶生既,不過⋯⋯

食物方面:

野飲叫左杯mocktail,味道唔出眾,好平凡。

佢恍然大悟話:哦,您要bk之後,您想bk幾時。
(您覺得我夜晚7點打黎bk即晚然後5直接問今晚仲有無位?)
偷聽到另一枱點白酒,問搭嘴男侍應3隻白酒邊隻好,佢直接話:「2號呀,我都係飲2號」🤔🤔酒唔係咁介紹架🤗

結果因為難食,然後激多蚊,所以我好快閃了。