唔知大家又怕唔怕食羊呢?好多人都話食羊會有陣騷味,但食完呢間我包大家唔會再討厭食羊🐏食之前係openrice見到話好評都係買番黎,所以有擔心過下,但食完之後發現佢地先係假嘅,大家可以去一嘗羊肉探索之旅!🫡手抓肉 $238⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🫡原身想烤羊排但已經賣曬了,所以佢推薦我地食手抓肉,但絕對有驚喜!羊肉冇加任何調味但一 啲都唔騷,啲肉嫩到痴晒線,一下鞋口嘅感覺都冇👍🏻配埋佢啲孜然辣粉一絕!份量仲要多到嚇死人(加上都有啲脂肪位會令你少少「流」,但你依然會想繼續食🥹烤羊串 $99⭐️⭐️⭐️⭐️雖然得兩串聽落好少,但黎到枝鐵籤你見到好長下🫡個人覺得手抓肉比烤更好食,因為佢烤完食落都唔會話好焦香惹味(店員會推薦風味羊排,佢係炸羊排其實),炸完反而唔係好食到原汁原味。羊肉包子(係menu睇唔番😂🙏🏻)⭐️⭐️⭐️人多先好叫呢個,千祈唔好衝動🤫因為真係大份到癲左,佢其實就係羊肉小籠包咁但好薄皮。餡料係超紮實嘅羊肉同紅蘿蔔,非常建議配醋食,因為會冇咁濟同清新啲個感覺。味道不過不失,再去食唔會叫呢盤巨野😂🙏🏻見人地都係叫飯多,大家又可以參考下~原味酸奶 $30⭐️⭐️(由於本人唔食杏仁,但佢比較出名,大家可以代我試🙏🏻)

手抓肉 $238
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🫡

烤羊串 $99
⭐️⭐️⭐️⭐️

羊肉包子(係menu睇唔番😂🙏🏻)
⭐️⭐️⭐️

原味酸奶 $30
⭐️⭐️
(由於本人唔食杏仁,但佢比較出名,大家可以代我試🙏🏻)呢杯野唔太特別,第一下飲以為就係蒙牛啲fd,不過佢係「傑」身啲版本,大家可以當甜品/消濟之用。

*平日去都full house,見好多人都係book左枱,大家可以去之前打去留
*溫馨提示烤羊腿係要預早訂
手抓肉