2023-03-09
🌸年尾生日同朋友慶祝生日,去左位於𝐌𝐎米芝連二星嘅𝐀𝐦𝐛𝐞𝐫,由於時代有𝐝耐遠,但係小編覺得值得介紹,所以用僅有嘅記憶寫以下嘅食評💕-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 ✍🏻 🍞𝐒𝐨𝐮𝐫𝐝𝐨𝐮𝐠𝐡酸種麵包,麵包質感係比較脆身和硬實,小編還好,因為食過一間𝐟𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐧𝐞嘅自家製麵包太出色,呢個被比下去🫢-🍭𝐅𝐨𝐢𝐞 𝐆𝐫𝐚𝐬 𝐋𝐨𝐥𝐥𝐢𝐩𝐨𝐩鵝肝棒口感少脆,真係有d似食緊𝐥𝐨𝐥𝐥𝐢𝐩𝐨𝐩,同埋甜甜地好特別-🧫𝐃𝐮𝐜𝐤 𝐅𝐨𝐢𝐞 𝐆𝐫𝐚𝐬•𝐒𝐮𝐠𝐚𝐫 𝐒𝐧𝐚𝐩 𝐏𝐞𝐚•𝐏𝐞𝐚 𝐒𝐡𝐨𝐨𝐭•𝐏𝐞𝐚 𝐅𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫•𝐑𝐢𝐚𝐬 𝐁𝐢𝐚𝐱𝐚𝐬 𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞 𝐖𝐢𝐧𝐞•𝐋𝐞𝐦𝐨𝐧 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐞𝐧𝐚•𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞 𝐎𝐧𝐢𝐨𝐧賣相好特點,好似成個縮小池塘,好吸精🤩啫喱口感配搭青豆同脆片,好多層次🫶🏻-🐚𝐇𝐨𝐤𝐤𝐚𝐢𝐝𝐨 𝐒𝐜𝐚𝐥𝐥𝐨𝐩•𝐌𝐨𝐭𝐨 𝐊𝐲𝐮𝐫𝐢•𝐂𝐮𝐜𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 𝐁𝐥𝐨𝐬𝐬𝐨𝐦•𝐘𝐞𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐘𝐮𝐳𝐮•𝐒𝐡𝐢𝐬𝐤𝐨 𝐄𝐱𝐭𝐫𝐚 𝐕𝐢𝐫𝐠𝐢𝐧 𝐆𝐫𝐚𝐩𝐞𝐬𝐞𝐞𝐝 𝐎𝐢𝐥帶子好鮮甜,細細粒好易入口💕-🐮𝐀𝐫𝐢𝐭𝐚 ’𝐄𝐦𝐨’ 𝐖𝐚𝐠𝐲𝐮•𝐏𝐞𝐩𝐩𝐞𝐫 𝐁𝐞𝐫𝐫𝐲•𝐥𝐜𝐡𝐢𝐣𝐢𝐤𝐮•𝐖𝐚𝐠𝐲𝐮 𝐁𝐞𝐞𝐟 “
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 ✍🏻
🍞𝐒𝐨𝐮𝐫𝐝𝐨𝐮𝐠𝐡
🍭𝐅𝐨𝐢𝐞 𝐆𝐫𝐚𝐬 𝐋𝐨𝐥𝐥𝐢𝐩𝐨𝐩
帶子好鮮甜,細細粒好易入口💕
🐮𝐀𝐫𝐢𝐭𝐚 ’𝐄𝐦𝐨’ 𝐖𝐚𝐠𝐲𝐮•𝐏𝐞𝐩𝐩𝐞𝐫 𝐁𝐞𝐫𝐫𝐲•𝐥𝐜𝐡𝐢𝐣𝐢𝐤𝐮•𝐖𝐚𝐠𝐲𝐮 𝐁𝐞𝐞𝐟 “𝐊𝐚𝐭𝐬𝐮𝐨𝐛𝐮𝐬𝐡𝐢“• 𝐑𝐞𝐝 𝐎𝐧𝐢𝐨𝐧• 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐆𝐚𝐫𝐥𝐢𝐜•𝐀𝐠𝐞𝐝 𝐒𝐡𝐚𝐧𝐠𝐡𝐚𝐢 𝐕𝐢𝐧𝐞𝐠𝐚𝐫
和牛好嫩滑且皇牛味,同𝐝醬汁好夾🫶🏻
小編仲同朋友叫左支酒飲,同壽星女賀一賀💕每人買單應該至少$𝟏𝟓𝟎𝟎,小編都已經唔記得左價錢🫢不過整體係一個唔錯嘅𝐟𝐢𝐧𝐞𝐝𝐢𝐧𝐞體驗🙆🏻♀️
📍𝐀𝐦𝐛𝐞𝐫
中環皇后大道中15號置地文華東方酒店7樓