🌸係尖沙咀𝐒𝐎𝐆𝐎附近嘅一間東京過江龍,聽聞佢嘅拉麵係東京米芝蓮一星,所以就黎試下🫢-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🍝 貝汁醬油拉麵 $𝟏𝟐𝟖見到係餐牌上嘅推薦拉麵,就二話不記叫左黎試下。拉麵黎到見到有兩片肉,一片三層肥豬肉同一件低溫叉燒、京蔥。拉麵成碗整體好好味,麵條係爽口彈牙,但小編覺得以東京米芝蓮嘅名銜,呢種麵質係基本🫢 湯底係成碗麵嘅精髓,散發住陣陣牛肝菌香氣,飲落都好濃郁,的確好優秀👍🏻兩片肉入口即溶,因為真係太肥…-小編覺得呢間大家可以試食一次,但係小編會覺得佢名過於實,拉麵整體係好味,但係得湯底係比較突出,肉塊入口即溶呢個效果其實因為佢太肥😅麵條分量又少,攝牙罅都唔夠🤷🏻‍♀️-📍 金色不如帰@konjikihototogisuhk 尖沙咀中間道15號H Zentre地舖環境:🌸🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸服務:🌸🌸🌸衛生:🌸🌸🌸性價比:🌸🌸-#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_tst #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #hzentr
🌸

味道:🌸🌸🌸🌸
服務:🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_tst #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #hzentre #慢活 #香港好去處 #尖沙咀美食 #打卡餐廳 #相機食先 #海港城美食 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介#香港 #尖沙咀餐廳 #尖沙咀餐廳推介 #金色不如帰 #香港拉麵 #米芝蓮一星 #米芝蓮推介 #香港拉麵關注組