今次同一班麻甩佬朋友搵野食,就揀咗呢間試吓啦🍺我地要求好簡單,有啤酒飲,有氣氛夠熱鬧,呢度相當合乎我哋要求,1900去到已經坐爆場,當然麻甩佬為主,一坐低咪自己洗碗洗杯,以大排檔環境黎計其實算係乾淨☺️👍🏼另外露天地方當然可以食煙🚬,如果你怕隔離有人食煙記得吾好去,癈事你去到聞到陣煙味又要投訴又乜又盛咁,另外露天位置枱與枱之間都拍得幾埋,港女公主病👸🏻既都記得吾好黎,吾啱你地🚫仲有啲自認西客嘅都記得吾好黎,Anyway 如果你有朋友外國番黎想感受香港🇭🇰地道文化就真係一定要帶佢哋黎試吓真正嘅夜繽紛🎉☺️真心啲嘢食吾會話超級好食,但都唔錯既☺️👍🏼黎呢度都係要吹水隊啤丫嘛🍺🍺🍺🍺🍺P.S啲麻甩佬伙計好正🫣🫣一同你吹水已經粗口橫飛,喂,咁先好feel架嘛好啦,到叫餸既時候,落得廟街緊係要叫下東風螺先過癮架嘛,配甜辣醬點黎食👍🏼一樂也之後再叫左酥炸生蠔,好似百三左右,炸皮薄身,而且外脆內軟,正🍺😍咁就再另外幾個小炒送下酒🍺🍺🍺🍺4個男人叫咗6個餸加5-6支大啤先係700幾埋單,男人的浪漫之夜🍺😋大滿足
真心啲嘢食吾會話超級好食,但都唔錯既☺️👍🏼
黎呢度都係要吹水隊啤丫嘛🍺🍺🍺🍺🍺

咁就再另外幾個小炒送下酒🍺🍺🍺🍺

2023-11-08
15 分鐘 (堂食)
  • 白灼東風螺
  • 酥炸生蠔