2024-11-08 471 瀏覽
前菜有泡菜、海帶、芽菜, 仲有Refill式既爐邊粟米芝士烤蛋同泡菜蛋我地叫左個嚐味濟州套餐, 好豐富有好多唔同種類既肉, 我個人勁欣賞佢既蘋果梨汁雞肉, 帶有淡淡甜味🫶🏻🥢一級五花肉 (1+능급 삼겹살)同濟州黑毛豬 (제주 이베리코 목살)🥢牛胸肉 (차돌박이), 安格斯牛外裙肉 (앵거스 바깥치마), 和牛牛五花 (와규 쇼트 플레이트)🥢蘋果梨汁雞肉 (사과&배 소스 치킨)🥢一口鱈魚 (깍둑썰기한 대구)黑毛豬上餐已經切開好, 可以加快烤熟既時間😍 油脂分佈均勻而且口感細嫩,夾埋泡菜一齊食又好香口充滿炭火香氣燒出黎既五花肉夾埋生菜包食真係恰到好處, 降低油膩感店員見到我燒一口鱈魚揦手唔成勢🤣 過嚟幫我手剪開燒得好靚, 呢個魚真係幾香口🥢黑米冷麵 (흑미냉면)個餐可以揀大醬湯或者呢個黑米冷麵, 有雪梨同青瓜絲食起黎開胃而清爽, 麵質比起平時食既蕎麥麵多份煙韌感, 最緊要高營養價值🫶🏻🍹梅子青檸梳打 + 濟州特飲 ($32/杯)呢杯酸酸甜甜咁, 解油膩😋柑橘係濟州既特色野, 飲起黎清甜

🥢蘋果梨汁雞肉 (사과&배 소스 치킨)
🥢一口鱈魚 (깍둑썰기한 대구)

🥢黑米冷麵 (흑미냉면)

🍹梅子青檸梳打 + 濟州特飲 ($32/杯)
呢杯酸酸甜甜咁, 解油膩😋
柑橘係濟州既特色野, 飲起黎清甜
2024-10-28