路過見新開張,原來係食台式火鍋,今晚就同小白兔黎探下路先。環境時尚舒適點了火鍋放題A餐,可以任點任食安格斯牛板鍵,豬梅肉,羊肩肉。牛板鍵牛味重,淨係食牛就已經值番哂,洗乜長途跋涉北上搵食。仲可以任食台式小食,有炸紫薯球,地瓜條,甜不辣。味道煙韌,有口感,拍得住台灣夜市。除了平常都有的罐裝飲品,竟然仲有珍珠奶茶!味道都唔錯,珍珠夠Q夠軟。聞到隔離枱椰子雞湯,勁香,所以我哋都點。 果然沒有令我們失望!超濃郁椰香味, 好多椰子肉,仲有成個椰青俾我地加落湯底。仲有台式特式花生湯圓,芝麻湯圓, 魚籽福袋,鮑魚仔,花膠,水魷,川粉,淮山等。磯燒鮑魚伴魚籽,直接食就得, 味道矜貴最後仲點了朱古力窩夫,夾熱左牛角酥再加朱古力雪糕,熱牛油香再配上冰凍朱古力雪糕。總括而言,食材新鮮, 湯底清香,有台灣特色,誠意十足。
路過見新開張,原來係食台式火鍋,今晚就同小白兔黎探下路先。

環境時尚舒適

磯燒鮑魚伴魚籽,直接食就得, 味道矜貴

總括而言,食材新鮮, 湯底清香,有台灣特色,誠意十足。