2024-09-26 325 瀏覽
今日嚟到呢一間疏乎厘好出名嘅西餐廳,食佢哋嘅午市套餐,出乎意料地佢哋唔只得甜品好食,連主菜都非常有水準,值得推介大家過嚟試吓!🤩🤩主菜方面,我哋嗌咗明太子醬帶子意大利粉🍝 同埋 深海盲鰽配菠菜茄汁珍珠粉🐟,盲曹非常之滑,配埋菠菜茄汁珍珠粉就更加開胃好食啦! 明太子帶子意粉,醬汁好多,啖啖都充滿明太子味,佢哋選用嘅帶子都係啲刺身級嘅帶子,所以特別鮮甜!😋😋主菜已經包咗田園沙律🥗 或者 是日餐湯🥣,我當日嘅餐湯就係粟米湯🌽,真係超級多粟米粒,絕對真材實料啊!飲品方面,我哋就揀咗美式咖啡☕️ 同埋 海鹽Kiri芝士奶蓋桂花烏龍茶,我都幾推介大家叫佢哋嘅奶蓋飲品,佢哋奶蓋非常鹹香濃郁!🉐🉐🉐嚟到呢度當然唔少得嘅試吓佢哋好出名嘅疏乎厘啦‼️食午市套餐仲可以用非常優惠嘅價錢試到各款甜品🍰,我哋今次就揀咗吉士焦糖梳乎厘班戟🥞 同埋 冧酒朱古力撻🍫兩款甜品都好好食,尤其是疏乎厘嘅質感非常鬆軟,而且份量好多三四個人share都絕對夠食,絕對係嚟到呢度必點嘅!🫶🏻🫶🏻