2017-01-01 215 瀏覽
早排經過見開咗新食肆,主打年靑人路缐,沙律、意粉、漢堡、窩夫、拉花咖啡應該盡有,裝修格調同座位都覺舒服,於是拉埋同事響2016最後一個工作日食餐好嘅lunch3個人叫咗3個餐開心share,兩意粉+1漢堡,各包一杯普通熱飲,全部都好有水準,只係覺得價錢比較貴咗dd。~和牛漢堡外表普通,無乜驚喜,但一咬就食到牛肉好juicy,包外脆內軟,原來一d都唔平凡,亦唔會食到成手汁同油淋淋,再配埋新鮮蕃茄同洋蔥,好味值得推介~香草忌廉汁蜆肉意粉意粉煮得恰到好處,帶點煙靭感,蜆肉非常新鮮同有蜆味,忌廉汁亦做得到creamy效果而不膩~櫻花蝦明太子煙肉意粉賣相豐富又足料,味道方面比上一道意粉濃得多,亦較多種口感,櫻花蝦同明太子比較爽口,煙肉木魚絲主要帶出整碟意粉味道,鍾意有囗感同啖啖肉既人可以一試每人平均消費:HKD80

~和牛漢堡

Cappuccino
熱檸茶
每人平均消費:HKD80

2016-12-30
5 分鐘 (堂食)
和牛漢堡
香草忌廉汁蜆肉意粉