2023-12-29 150 瀏覽
同朋友去土瓜灣,揀咗間新Cafe試吓😆呢度係高山劇場入面,裝修好闊落,而且好田野feel💓意式花園沙律配意大利風乾火腿、湯和酸種麵包$78個擺盤好靚! 用咗好多食用花🌼沙律菜再加上意大利香醋橄欖油,好健康!最正係個南瓜湯,飲完即刻覺得暖笠笠,好建議大家用sourdough點嚟一齊食😆茄香流心蛋牛肉醬意大利粉 $98意大利粉煮得啱啱好!蕃茄牛肉醬嘅味道好濃郁,仲加咗Parmigiano-Reggiano,撈埋流心蛋,推薦👍👍煙三文魚酸種麵包配紫薯蓉 $78好肚餓之下仲叫多咗個smoke salmon, sourdough.清新嘅Cream cheese 再加上smoke salmon. 配埋超正嘅sourdough. 好好味💯💓紫薯蓉都整得好好,好似加左yoghurt,唔錯~柑小白(陳皮+白茶) $60好養生嘅茶,而且幾好飲💓夏威夷果仁鮮奶咖啡 $50 正常水準😄

同朋友去土瓜灣,揀咗間新Cafe試吓😆
呢度係高山劇場入面,裝修好闊落,而且好田野feel💓

意式花園
沙律配意大利風乾火腿、湯和酸種麵包$78
個擺盤好靚! 用咗好多食用花🌼
沙律菜再加上意大利香醋橄欖油,好健康!

茄香流心蛋牛肉醬意大利粉 $98

煙三文魚酸種麵包配紫薯蓉 $78
紫薯蓉都整得好好,好似加左yoghurt,唔錯~

柑小白(陳皮+白茶) $60
好養生嘅茶,而且幾好飲💓

夏威夷果仁鮮奶咖啡 $50
正常水準😄