2024-08-26
嘩!老川皇真係好正㗎!我都食咗好多年喇,每次去都覺得抵食到爆!😋💥佢哋嘅午市套餐真係抵到冇朋友,$60、70蚊就有一餐飽飽,仲要咁好味,真係平到笑!😆💰 而家搬咗新舖,個地方寬敞晒,又新淨,坐喺度食飯舒服到唔想走添!😌👌最正嘅係,佢哋搬咗舖都冇加價喎!仲要新增咗涼菜任拎,有海帶同青瓜,開胃解膩一流!🥒🌊 真係有心過人嘅老闆呀!👍講到佢哋嘅招牌菜,首先係酸菜魚啦!酸酸辣辣,魚肉嫩滑,啖啖都係鮮味,食到我成個人都熱辣辣㗎!🐟🌶️ 水煮牛肉就更加係殺死我!牛肉嫩滑多汁,辣得過癮又唔會辣到標眼水,真係開胃到冇得頂!🥩🔥魚香肉絲都係我嘅心頭好,甜酸開胃,肉絲嫩滑,配埋飯簡直係絕配啊!🍚😍同一條街有兩間老川皇,真係方便到極!呢間新開嘅由樓上搬落嚟,環境好咗好多,仲要冇加價,真係超值!💯👏我真係會成日帶朋友嚟食,又平又正,又舒服,簡直係打工仔嘅天堂囉!🤩🙌 如果你想食川菜,又想慳錢,老川皇絕對係你嘅不二之選啊!👍👍 記住一定要去試吓,保證你會like到爆!❤️💥