果日預左佢會多人等,5:20去到都要等多1個鐘多小小🥲🥲不過好彩佢既野食質素令到我覺得一切都值得🥳🥳飯後仲要有糖水送架!-👅:脆皮炸炸豬大腸$88一碟極邪惡既餸但真係超正,佢個皮係炸到超脆,仲要佢係切開一半,感覺佢係清理得乾乾淨淨,食落都唔會有臭味,下面亦有菠蘿片🍍,可以解下滯,仲要好細心有將個菠蘿燒過下。-👅:鑊氣豉椒炒蜆$92本身以為佢會好少蜆,點比想像中多勁多,仲要絕對唔馬虎唔會話係細細舊肉,蜆肉都算大粒,加埋豉汁一齊炒,勁惹味。-👅:楚撚就小炒王 $92入面有韮菜、大蝦 🍤、蝦乾、魷魚🦑、花生🥜、 魚乾 🐟仲有腰果,呢啲都送飯一流🍚👍🏻同埋都炒到好有鑊氣。-👅:香煎黑松露手打蓮藕墨魚魚餅$96尼碟餸係成晚最精粹,得到在座好評🤣必叫之一!上枱嘅時候已經聞到黑松露味,但食落唔會感覺太漏,而且咬落好full嘅墨魚肉同蓮藕,口感又爽又有咬口🤩🤩!-👅:蜜糖薯仔牛柳粒$98蜜糖味唔會話太重,但鑊氣就好足夠,薯仔炒得好脆,牛椒粒生熟度剛剛好,用黎送飯一流,唯一不足,就係牛肉太少🥲🥲

👅:脆皮炸炸豬大腸$88
👅:鑊氣豉椒炒蜆$92