2020-09-09 39 瀏覽
呢幾日疫情回落 終於可以約朋友食晚飯 我地去左呢間係佐敦岩岩新開既串燒店 串燒價錢宜人 可以唔洗睇價錢放心食😁我地叫左多款串燒 整體食物都幾高質 唔算係好重口味 特別推薦係佢既炸雞軟骨同豬頸肉 雞軟骨炸得非常香脆 而且份量都幾多 另外個豬頸肉相當肥美 燒得超juicy🤙🏻值得一提係佢個燒鰻魚 有成兩個手掌咁大 份量真係好慷慨 雖然自己本身唔係咁鐘意食雞皮 但呢到既燒雞皮味道又幾唔錯 燒得幾香脆我地見到menu有煙肉荔枝串好似好特別咁 無諗過煙肉可以match荔枝 於是叫黎試試佢 估唔到食落味道又幾唔錯 甜甜地咁同埋燒得一d都唔乾除左串燒我地仲叫左燒海鮮 不得一讚佢既海鮮非常之新鮮 尤其係佢個燒聖子超鮮甜 而個燒生蠔都幾大粒肥美