2024-02-06
湊湊鍋一直都係我嘅最愛❤️因為佢嘅食物好高質,連環境都非常舒適,最重要係有我嘅最最最愛大紅袍珍珠奶茶🥰食物不過今次我就試咗佢嘅新品:青花椒牛油果鍋同埋阿華田珍珠奶茶😋✔青花椒牛油果鍋本身我怕個牛油果鍋會怪怪地,但點知食落啲牛油果同埋青花椒又出奇地夾,唔講絕對唔知道佢係牛油果嚟,淨係食到麻麻辣辣咁,唔鍾意食牛油果🥑嘅人都可以試吓🤭✔阿華田珍珠奶茶我不嬲都好鍾意飲湊湊鍋嘅茶飲,而呢杯阿華田珍珠奶茶,一啲都冇令我失望!佢嘅阿華田味好濃郁,鍾意飲茶嘅朋友,亦都會覺得佢嘅茶底都好濃,好唔錯!✔新品7折組合 $240我同朋友今次仲叫咗新品7折組合,呢個組合好抵,有:貴妃蚌、澳洲M8+和牛🥩後臀蓋肉、雞樅菌同埋花生芽,平時一個和牛都要成$200,所以大家不妨可以考慮叫呢個set!另外,湊湊鍋仲有自助區,有生果、飯🍚、小食等任食。每台亦都會送冰沙同埋甜品,呢幾樣嘢都係值得我繼續回頭嘅原因🩷未食過湊湊鍋嘅朋友,一定一定要試吓😆
食物
✔青花椒牛油果鍋
✔阿華田珍珠奶茶
✔新品7折組合 $240
未食過湊湊鍋嘅朋友,一定一定要試吓😆