2020-09-28
又係兩個人去搵食嘅時間啦👯♀️朋友話俾呢間cafe洗版洗咗好耐, 咁就試吓運氣睇吓有冇位啦! 禮拜六過去, 好好彩俾我哋坐咗最後一張table, 其實係坐喺收銀隔離嘅bar枱, 可以見到barista沖咖啡拉花同埋整車仔包, 幾好吖! 疫情期間, 其實大家都好小心注意衛生, 都唔使太擔心😌佢哋嘅車仔包有好多唔同選擇, 有佢哋配搭好嘅, 亦可以自己選擇唔同嘅材料. 自己揀嘅話, 包有3種 - sourdough, croissant, bagel; Spread 有4種 - guacamole, swiss cheese, cream cheese, crab meat sauce; Toppings 就有5種 - ham, chicken breast, avocado, smoked salmon, scrambled egg. 至於有選擇困難症嘅我, 就揀咗佢哋配搭好嘅bagel - Smoked Salmon and Onion Bagel. 果然冇選擇錯, 好好味 😋而咖啡亦係好味, 個人鍾意咖啡比較濃嘅, 佢哋嘅Flat White就啱晒我啦! 啲奶泡打得好滑, 個拉花亦都好
而咖啡亦係好味, 個人鍾意咖啡比較濃嘅, 佢哋嘅Flat White就啱晒我啦! 啲奶泡打得好滑, 個拉花亦都好靚 😚😚