2022-11-23
係美麗華商場黎講,十分不錯!尖沙咀貴商場,一般都好貴,但佢價錢合理,星期日下奏去亦都唔洗等位!夠舒服! 環境:有特色,舒服,空間感不錯,啲餐具、杯碟都好靚🤓 擺盆都有心思!咖啡☕️ (americano):驚喜!值!佢show得幾清楚係blend 定係SOE(single origin espresso) ,我叫咗杯SOE既Americano, 係Ethiopia既水洗豆,沖出黎好香,有果香味,冇苦澀味,好少係coffee shop飲到,唔洗$40真係好唔錯!意粉:(厚切煙肉carbonara)煙肉balance,唔會咸,蛋汁味香!甜品-choco roll cake!隻碟好靚!個rollcake 既朱古力味香滑,上面有塊金箔擺面即刻靚好多,亦有貴氣! 整體黎講,環境、食物都好好,好啱chill chill地傾下計、做嘢、睇書、傾生意等等!
咖啡☕️ (americano):驚喜!值!
甜品-choco roll cake!