2023-06-06
今日同fd黎到一間好型格嘅酒吧餐廳 😛,事先經網上平台訂檯會仲有折扣優惠 ❤️🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀🔶16OZ燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉 💰468呢款燒美國安格斯肉眼扒質口感軟嫩多汁,再經過燒烤,表面焦香,內裡卻保持著柔軟的口感。配上黑松露的薯蓉,令味道更加豐富,薯蓉細滑濃郁,黑松露香氣濃郁不失細緻👍🏻🔶鹽味焦糖汁燒豬腩肉配青蘋果沙律 💰228豬腩肉嘅口感軟嫩多汁,配上風味獨特嘅鹽味焦糖汁,令味道更加香甜濃郁,富有層次感。配搭青蘋果沙律,酸甜清爽,與豬腩肉嘅甜辣配搭十分協調🔶黑松露薯條🍟 💰68呢款薯條用咗新鮮嘅馬鈴薯,再加上黑松露調味,味道非常香濃,而且每條薯條都好鬆脆,口感非常好。喺味道方面,呢款黑松露薯條真係唔錯,特別係啱啱出爐嘅時候更加香,好啱做下午茶或者小食。🔶提拉米蘇 Tiramisu per 2💰68 提拉米蘇嘅質地好滑溜,味道濃郁,香甜而不膩。特別係咖啡同芝士嘅味道融合得好好,令人回味無窮 😍🔶菠蘿汁🍍 💰38呢款飲品係用新鮮嘅菠蘿打成嘅。味道清新,帶有菠蘿嘅酸甜味,同時又有淡淡嘅清香,非常開胃🔶凍荔枝茶 💰38滿滿的冰塊與紅色的荔枝果肉,
🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻
⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀
🔶16OZ燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉 💰468
🔶鹽味焦糖汁燒豬腩肉配青蘋果沙律 💰228
🔶黑松露薯條🍟 💰68
🔶提拉米蘇 Tiramisu per 2💰68
🔶菠蘿汁🍍 💰38
🔶凍荔枝茶 💰38
滿滿的冰塊與紅色的荔枝果肉,讓人一看就感覺清涼怡人。喝下一口,茶品口感很清爽,帶著淡淡的荔枝味道,很適合消暑解渴。茶水不會太甜膩,恰到好處,不會覺得太重口味。