🐷三重芝士松露大啡菇薄餅 薄餅餅底非常香脆,唔係好厚嘅麵包感覺。芝士同埋松露嘅味道都非常濃郁,上面放咗好多一片片嘅大啡菇增加味道同埋口感,整體味道非常唔錯。🐷原隻照燒清心縣魷魚一夜干 魷魚好夠味唔會覺得太硬,照燒醬鹹鹹甜甜,輕輕烤過嘅感覺非常香口,感覺用嚟做餐前消息又或者送酒都非常唔錯。🐷醬油漬蘭王卡邦尼手工意粉 醬油漬過嘅蛋黃撈埋勁Creamy嘅卡邦尼意粉味道非常濃郁,一定要配埋煎到非常香口嘅煙肉一齊食。🐷熱情芒果探戈 慕絲口感香滑,有啖啖奶香味。自己倒落去嘅芒果醬有少少似楊枝甘露咁樣,酸酸甜甜,口味非常清新。Delish Kitchen by ALOT📍九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 3樓L316號舖#吃貨日常#香港#西餐#九龍美食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #九龍 #九龍好去處

🐷三重芝士松露大啡菇薄餅

🐷原隻照燒清心縣魷魚一夜干