每次開家庭會議問食咩好嘅時候,小寶就話食牛扒,爸爸就話食中菜,我就想食海鮮同沙律。口味嘅嘢各有不同喜好咁點攪呀?食Buffet 就可以輕鬆解決我地各自都搵到心頭好,又可以滿足樣樣試少少嘅願望我地就去咗旺角維景酒店食海鮮自助晚餐,佢地做緊亞洲美食巡禮,主打推介鱈場蟹腳、即燒 BBQ 、燒澳洲和牛M6和炭燒澳洲羊脾。日式刺身、沙律、冷盤、燒物、炸物、中式小菜、甜品、飲品特一應俱全,多款經典懷舊中式菜式同甜點如豬腳薑、洋蔥牛仔骨、蛋撻仔、大菜糕、紅豆沙、芝麻糊等,熱葷選擇較多好適合長輩小朋友,識食推介厚燒牛舌和超大條清蒸大海斑,小寶自己 encore 左幾次 !甜品方面都好多選擇,西式糕點同中式糖水都有,私心推介楊枝甘露足料又唔甜,小芒果糯米飯都有,當然唔少得仲有哈根大師雪糕5位或以上訂座送冰鎮海鮮盤一個,每月生日之星仲可獲贈蛋糕一個添~高質性價比高 Buffet , 加上地點方便,下次叫埋公公婆婆嚟再encore ! .Metropark Hotel Mongkok #hkhotel #princeedward #metroparkhotelmongkok #buffet #lunchbu
每次開家庭會議問食咩好嘅時候,

小寶就話食牛扒,
爸爸就話食中菜,
我就想食海鮮同沙律。
口味嘅嘢各有不同喜好咁點攪呀?

食Buffet 就可以輕鬆解決
我地各自都搵到心頭好,
又可以滿足樣樣試少少嘅願望

我地就去咗旺角維景酒店食海鮮自助晚餐,
佢地做緊亞洲美食巡禮,

多款經典懷舊中式菜式同甜點如豬腳薑、洋蔥牛仔骨、蛋撻仔、
大菜糕、紅豆沙、芝麻糊等,熱葷選擇較多好適合長輩小朋友,

識食推介厚燒牛舌和超大條清蒸大海斑,
小寶自己 encore 左幾次 !

甜品方面都好多選擇,
西式糕點同中式糖水都有,
私心推介楊枝甘露足料又唔甜,
小芒果糯米飯都有,
當然唔少得仲有哈根大師雪糕

5位或以上訂座送冰鎮海鮮盤一個,
每月生日之星仲可獲贈蛋糕一個添~

高質性價比高 Buffet ,
加上地點方便,
下次叫埋公公婆婆嚟再encore !
Metropark Hotel Mongkok
#hkhotel #princeedward #metroparkhotelmongkok #buffet #lunchbuffet #foodiehk #seafood #海鮮 #酒店自助餐 #酒店 #太子 #旺角維景酒店 #優惠 #自助餐 #油尖旺區 #美食
2024-01-22