2024-02-23 20 瀏覽
餐廳環境乾淨企理,座位唔會好細,坐得舒服😌,侍應服務態度友善有禮💕揀咗SET C NATIONAL美國CHOICE牛小排(120分鐘)放題湯底揀咗雙拼👉🏻藥膳花雕醉雞湯底➕椰子雞湯底,前者好啱我口味,用黎打邊爐十分香濃惹味,後者就清甜美味火鍋配料都有好多選擇,自助區🈶好多蔬菜、丸類、海鮮(仲有飽魚仔)及麵等等,連飲品都有好多款式用QR code 落單仲有多款台灣小食同埋特飲等等,水林地瓜條➕台式原味香腸➕紫金QQ球(黃地瓜餡)都非常之有水準,值得一試鴨血十分滑溜,墨汁墨魚滑係一定要試👍🏻口感真係超爽彈依家做緊推廣優惠送磯燒鮑魚伴蟹籽,鮑魚咬落彈牙入味,配上蟹籽就更添口感肉類方面,美國 Choice黑安格斯牛板腱➕美國牛小排美國Choice牛小排都好好食😋脂肪雪花比例均勻,入口即溶,牛味香濃美國豬梅肉記得唔好煮太耐,否則就會變韌。紐西蘭羊肩卷肉質厚實,食落充滿羊味。甜品都好有誠意,🈶即叫即整雪糕窩夫,朱古力雪糕非常香濃可口,配上外脆內酥軟嘅窩夫一齊食,真係好滿足😌

鴨血十分滑溜,墨汁墨魚滑係一定要試👍🏻口感真係超爽彈

美國豬梅肉記得唔好煮太耐,否則就會變韌。

紐西蘭羊肩卷肉質厚實,食落充滿羊味。