2021-06-16
之前都好想過嚟呢一度試,今次幫我個朋友慶祝生日,特登訂咗呢一度,試吓佢哋嘅晚餐!入到黎你見到以punk and roll嘅格調裝修成間餐廳,餐廳嘅正中央都擺設左一㗎懷舊電單車,牆身都佈滿左唔同嘅貼紙。而座位方面唔算話太多,如果想試嘅朋友最好就訂咗位先。因為第一次過嚟,店員都叫我哋可以試吓佢哋嘅Fat Beats Menu,咁總共會有10個菜式,而價錢需要348一位,就可以試到佢哋呢間餐廳嘅signature!咁菜式方面包括左有:- Edamame- Hamachi- Salmon Tataki- Katsu San- Sushi x2- Negi-toro handroll - Tuna Cabbage Salad- Fired noodle with mushroom- Greentea Ice cream事不宜遲大家可以睇睇相:首先佢哋所有嘅刺身都好新鮮,個人就好鍾意佢哋嘅刺身頭盤Edamame & Hamachi,配合埋黑椒同柚子,增添左一份清新嘅味道。店員都有話佢哋餐廳主打係手卷,下次過嚟都可以試吓佢哋其他口味嘅手卷!綠茶甜品都非常之好食,可能因為本人對綠茶特別喜愛☺️相反佢哋嘅
而座位方面唔算話太多,如果想試嘅朋友最好就訂咗位先。
咁菜式方面包括左有:
- Tuna Cabbage Salad
- Fired noodle with mushroom
- Greentea Ice cream
事不宜遲大家可以睇睇相:
綠茶甜品都非常之好食,可能因為本人對綠茶特別喜愛☺️
相反佢哋嘅炒麵就一般般,個人覺得有啲過鹹,炒麵嘅質地有啲過軟。